Terbaru 3gp seks melayu artis-artis bogel awek melayu babyrina cerita seks melayu

T11:44:00 AM

Perlukah Konek Di hisap ?

Organ reporduktif lelaki atau konek adalah ibarat 'nyawa' bagi seorang lelaki untuk meneruskan kehidupan normal dan bahagia.

Biarpun begitu, tidak banyak yang prihatin dan sentiasa teruja untuk memastikan 'zakar' mereka selalu berada dalam keadaan sihat dan selamat serta bebas daripada ancaman kanser.

Lelaki sering berfikiran negatif dan enggan memandang berat tentang masalah organ reproduktif atau zakar hanya kerana rasa malu, teruji dan bimbang bila mendapati nilai kelelakian meretak bermasalah.

Apatah lagi apabila masalah yang dialami turut diketahui teman-teman, saudara mara mahupun pasangan, sudah tentu ianya akan menjadikan kehidupan seseorang lelaki satu 'trauma; yang sangat menakutkan. justeru bagi anda yang ingin memastikan kesihatan dan keselamatan alat reproduktif anda sentiasa sihat dan selamat daripada ancaman kanser.

Anda boleh mengujinya sendiri dirumah dengan kaedah dan teknik yang betul dan terbukti berkesan dengan cara permeriksaan sendiri testis atau pst. bagaimana cara menyelamatkkan ia?

Apa itu testis konek?

1. testis konek adalah organ reproduktif laki-laki yang mengeluarkan hormon testosteron yang memberikan seorang laki-laki ciri-ciri kelelakian
2. testis konek terletak dialam kerandut yang dipanggil skrotum dibawah zakar.
3. bentuk testis adalah bujur dan rasa licin dan kenyal apabila disentuh dengan tangan.

Soalan yang perlu di jawab oleh kaum perempuan

Wajarkah menghisap konek setiap kali sebelum melakukan hubungan seks dengan suami?
Apakah rasanya konek?
Adakah itu memainkan peranan penting dalam hubungan seks?
Tag : hisap, konek
0 Komentar untuk "Perlukah Konek Di hisap ?"

Back To Top